13 noiembrie 2017

Sertar cu amintiri

Cristina Bălan, câştigătoarea celei de-a 5-a ediţii a emisiunii concurs Vocea României, lansează single-ul şi videoclipul „Sertar cu amintiri”, o poveste audiovizuală plină de forţă şi emoţie. Regizat de către Millo Simulov, alături de echipa Spider, videoclipul este realizat prin tehnica „one shot”, ceea ce presupune filmarea continuă, cu o singură cameră, a întregului material video. Procedeul prin care a fost realizat videoclipul „Sertar cu amintiri” este dezvăluit într-un material making-of ce urmează să fie lansat în scurt timp.Cristina Bălan spune:

Fiecare amintire este ca un film, o rămăşiţă a unei experienţe de viaţă. E ca o filă dintr-o carte. Toată viaţa poate fi un roman sau o nuvelă, iar amintirile … pagini din cartea vieţii tale. Ce ai vrea să citeşti în cartea ta? Din amintiri învăţăm, cu amintiri ne hrănim atunci când pare că nu mai avem altceva. Amintirile pot fi singura avere a unui om…. Poţi să porţi orice mască, în prezent, dar amintirile sunt ceea ce eşti şi ele te-au construit aşa cum eşti.

Noul release semnat de Cristina Bălan a fost lansat în cadrul unui eveniment intim ce a stat sub numele #PutereaAmintirii, alături de cei mai apropiaţi prieteni ai artistei, familie, echipa de producţie şi jurnalişti.

Concertul eveniment „Sertar cu amintiri” marchează atât lansarea noului single cât şi startul turneului naţional „Cristina Bălan – Piano Nights”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Sertar cu amintiri"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook