13 iulie 2022

Laura Bretan – Concert unic la Teatrul Odeon

Laura Bretan vă invită la un concert inedit, voce – pian, pe scena Sălii Majestic a Teatrului Odeon. Artista va fi acompaniată de Giora Linenberg din Israel, pianist (colaborator al Larei Fabian si al lui Andrea Bocelli), dirijor al Orchestrei Filarmonice din Tel Aviv și producător, între altele, al albumului „World I See” – albumul de debut al Laurei, încununat cu Discul de Aur, acordat de Universal Music Group.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 august 2021

Albumul „World I See” premiat cu Discul de aur

Laura Bretan primește Discul de aur din partea MediaPro Music și Universal Music Romania pentru vânzările albumului „World I See”. Evenimentul, care are loc în sala Cinema One, din cadrul Mall Coresi Brașov, pe 21 august 2021, începând cu ora 19:30, este unul exclusivist, unic și irepetabil.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 martie 2021

World I See

Laura Bretan lansează primul material discografic din carieră, „World I See”. Albumul conține melodii precum „Wide Awake”, „Believe” sau „Dear Father”. Albumul „World I See” s-a vândut într-un număr record, ca produs fizic, înainte să apară și de a fi lansat online. Pentru performanțele materialului, MediaPro Music & Universal Music România îi acordă Discul de Aur artistei Laura Bretan.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 decembrie 2020

Miracoli

Laura Bretan, una dintre cele mai apreciate artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent și America’s Got Talent, lanseaza „Miracoli”, varianta în limba italiană a single-ului „Believe”, în colaborare cu tenorul italian Alberto Urso, câștigător al concursului Amici di Maria De Filippi. Piesa este extrasă de pe albumul „World I See”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 noiembrie 2020

Believe

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent și America’s Got Talent, lansează single-ul „Believe”, o colaborare excepțională cu The Tenors, grupul canadian premiat cu numeroase discuri de platină, care a cântat și împreună cu Celine Dion.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii