20 octombrie 2022

„Creatorul de teatru” – premieră la TNB

În zilele de 21 şi 25 octombrie 2022, de la ora 20:00, în arena (!) Sălii Studio a Teatrului Naţional “I.L. Caragiale” din Bucureşti, are loc premiera spectacolului „Creatorul de teatru”, piesa unuia dintre cei mai importanți dramaturgi austrieci contemporani, Thomas Bernhard, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureș în rolul titular.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 martie 2019

Preşul

La mai bine de 30 de ani de la marele succes pe care l-a avut cu spectacolul „Preșul”, regizorul Mircea Cornișteanu revine cu celebra comedie a lui Ion Băieșu, de data aceasta la Sala Studio a Teatrului Național din București. Spectacolul care a atras vreme de 13 ani zeci de mii de spectatori are de această dată o distribuție remarcabilă, cu actori care deja au dovedit că au comedia la degetul mic: Emilia Popescu, Raluca Petra, Marius Rizea, Alexandru Bindea, Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Tomi Cristin, Eduard Adam, Erika Băieșu, Irina Antonie și Alexandru Barbu.

Primele reprezentații sunt programate pentru zilele de 16, 17, 21, 22, 31 martie și 3 aprilie 2019, de la ora 19:00.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 iunie 2013

Funeralii fericite

Un proiect ambiţios şi o provocare dublă pentru maestrul Horațiu Mălăele, filmul „Funeralii fericite”, pentru care este atât regizor, cât şi protagonist, ajunge în premieră pe marile ecrane din 7 iunie 2013.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 mai 2013

Funeralii fericite pentru Horaţiu Mălăele

Anul 2008 marca debutul regizoral pe marile ecrane al apreciatului actor Horaţiu Mălăele, odată cu lansarea filmului de succes „Nuntă mută”, după un scenariu realizat în colaborare cu Adrian Lustig. Din 7 iunie 2013, Horaţiu Mălăele îşi demonstrează încă o dată talentul ocupând scaunul de regizor, dar şi rolul principal în comedia „Funeralii fericite”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 14 martie 2013

Condamnat la viaţă

Joi, 14 martie 2013, de la ora 19:00, la sala Epika de la Cinema Grand Digiplex din Băneasa Shopping City are loc premiera oficială a filmului „Condamnat la viaţă” („A Farewell to Fools”). La premiera oficială vor fi prezenți şefii de departamente de producție, care au sosit special din țările de origine sau din locațiile de în care filmează acum: scenografa Anette Reuther, din Germania, Natalie Leborgne, creatoarea costunelor, din Belgia, editorul Philippe Ravoet, din Belgia, compozitorul Joris van den Hauwe şi actorii Uwe Fellensiek din Germania şi Hubert Damen din Belgia. Tomas Leyers, co-producătorul belgian al filmului, şi Jan Vrints, producătorul asociat belgian le vor fi alături actorilor români Daniela Nane, Gheorghe Visu, Bogdan Iancu, Alexandru Bindea, Richard Bovnoczckz, Dragoș Stemate, Nicodim Ungureanu, Gabriella Băluţă, Andras Demeter, Andrei Seuşan, și Valentin Uţă. Începând de vineri, 15 martie, filmul rulează într-un număr record de cinematografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 septembrie 2011

Ipu: Convicted to Live

Casa de producţie Family Film începe din 12 septembrie 2011, la Sighişoara, filmările pentru un nou lungmetraj, „Ipu: Convicted to Live”, în regia lui Bogdan Dreyer. Filmul este o coproducţie internaţională (România-Germania-Belgia-Italia) al cărui scenariu semnat de Anusavan Salamanian şi Bogdan Dreyer are la baza nuvelă „Moartea lui Ipu” de Titus Popovici, iar în distribuţie figurează alături de vedete precum Gerard Depardieu, Harvey Keitel, Laura Morante şi Hubert Damen, o serie de actori romani de succes printre care Alexandru Bindea, Gheorghe Visu, Nicodim Ungureanu, Adina Cartianu, Daniela Nane.

Filmul prezintă o poveste emoţionantă despre natura umană, despre teamă şi curaj, despre relaţiile interumane în momente de criză. Acţiunea se desfăşoară într-un sat din Transilvania, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Un soldat german este găsit mort şi întrucât nimeni nu ştie cine este vinovatul, iar autorităţile nu au niciun indiciu în acest sens, elita satului încearcă să-l convingă pe Ipu să-şi asume el vina în schimbul unei recompense.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii