Arhiva pentru decembrie 23rd, 2021

 23 decembrie 2021

Regnum Librorum – șezătoare pentru „scriitorii-luptători”

De-a lungul istoriei mele pe Facebook, am participat, mai mult sau mai puțin activ, în câteva grupuri care aveau legătură cu cărțile (cluburi, recomandări, recenzii etc.). Aproape fără excepție, moderatorii acestor locuri sancționau promovarea propriilor cărți de către autori sau blocau utilizatorii fără a oferi prea multe justificări. Mă rog, își stăpâneau tarlaua după cum credeau ei sau ele de cuviință.

De aceea am decis să ofer într-un fel de arendă originală un spațiu de exprimare (aproape) liber de reguli și fără nicio obligație din partea „arendașilor”. Singura situație în care vor fi aplicate sancțiuni sunt eventualele comentarii sau postări care conţin atacuri la persoană, un limbaj indecent, abuziv, calomnios sau discriminări de orice fel. E fair, cred.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Thank You Note

Salem Ilese a lansat piesă „Thank You Note”. Melodia este una specială realizată pentru perioada sărbătorilor, un cadou pentru fani, artista încercând să grăbească atmosfera de poveste prin lansarea acestei piese.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Noah Zandan: Limbajul minciunilor

Auzim zilnic între 10 şi 200 de minciuni. Şi deşi am petrecut mare parte din istoria noastră ca să detectăm aceste minciuni prin urmărirea schimbărilor fiziologice la mincinoşi, s-a dovedit că aceste metode nu sunt de încredere. Există o abordare mai directă? Noah Zandan foloseşte câteva exemple renumite de minciuni pentru a ilustra modul în care am putea folosi ştiinţa comunicării pentru a analiza minciunile. Lecţie de Noah Zandan, animaţie de The Moving Company Animation Studio

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 decembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii