23 decembrie 2021

Regnum Librorum – șezătoare pentru „scriitorii-luptători”

De-a lungul istoriei mele pe Facebook, am participat, mai mult sau mai puțin activ, în câteva grupuri care aveau legătură cu cărțile (cluburi, recomandări, recenzii etc.). Aproape fără excepție, moderatorii acestor locuri sancționau promovarea propriilor cărți de către autori sau blocau utilizatorii fără a oferi prea multe justificări. Mă rog, își stăpâneau tarlaua după cum credeau ei sau ele de cuviință.

De aceea am decis să ofer într-un fel de arendă originală un spațiu de exprimare (aproape) liber de reguli și fără nicio obligație din partea „arendașilor”. Singura situație în care vor fi aplicate sancțiuni sunt eventualele comentarii sau postări care conţin atacuri la persoană, un limbaj indecent, abuziv, calomnios sau discriminări de orice fel. E fair, cred.

Toți sunt primiți cu plăcere, autori, traducători, cititori, editori, comentatori, spectatori sau orice alt titlu își asumă. Sper să avem onoarea de a cunoaște cât mai mulți „scriitori-luptători” (din aceia pe care nu-i trag editurile de mânecă, care înfruntă obstacole incredibile pentru a-și vedea cartea publicată și, evident, nu-și permit să trăiască din scris).

Regnum Librorum (în traducere liberă, Kingdom of Books) este un tip nou de monarhie absolută în care puterea supremă aparține cărților pe care autorii și, în unele cazuri, cititorii le vor prezenta, recomanda sau oferi cetățenilor regatului: grupul de Facebook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook