16 ianuarie 2017

C’Arte şi cultură naţională. Cele mai frumoase cărţi din România (2012 – 2016)

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi (Str. Londra nr. 39) în colaborare cu Asociația Performanță și Cultură găzduiește expoziția „C’Arte și Cultură națională. Cele Mai Frumoase Cărți din România (2012 – 2016)”, în perioada 15 ianuarie 2017 – 19 februarie 2017.

„C’Arte și Cultură națională. Cele Mai Frumoase Cărți din România (2012 – 2016)” este o expoziție de design de carte, care prezintă o selecție de titluri nominalizate sau premiate în cadrul concursului național de design de carte, edițiile 2012 – 2016. Selecția include realizări ale artiștilor și specialiștilor din domeniu, care se raportează la aspecte specifice ale culturii și spațiului românesc prin ilustrație, texte, autori prezentați, de la cărți despre istoria artei și culturii („Tzara. Dada. Etc.”), la cărți pentru copii („Povești din calendar”), albume („Maramureșul meu”) sau la cărți de autor („Praf de zâne”).

Publicul este invitat la o serie de evenimente și activități, dintre care nu lipsesc întâlnirile cu profesioniști din domeniul cărții, ateliere interactive pentru copii si adulți.

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi din București își propune – între altele – promovarea cărții și a scriiturii, în încercarea de a crea legături între trecut și prezent, între patrimoniu, educație și cultură.

Programul de vizitare este miercuri – duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar accesul este gratuit. Pentru mai multe informaţii consultaţi site-ul muzeului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook