1 iunie 2021

Lockdwon Italia – văzut de presa străină

Muzeul Național de Artă al României organizează o conferință de prezentare a expoziției „Lockdwon Italia – văzut de presa străină”. Prezentarea are loc miercuri, 2 iunie 2021, de Ziua Națională a Republicii Italiene, la parterul Galeriei de Artă Europeană, începând cu ora 18:00. Prezentările sunt făcute de Octavian Boicescu (director general adjunct Muzeul Național de Artă al României), Roxana Moisescu Ambrozie (vicepreședinte Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură), Chris Warde-Jones (curator și membru al Asociației Presei Străine din Italia) și Maarten Lulof van Aalderen (președinte Asociația Presei Străine din Italia).



Participarea este liberă cu rezervarea obligatorie a locurilor, la adresele comunicare@art.museum.ro și birou.presa.musicarte@gmail.com (rezervările se pot face până pe 2 iunie 2021, ora 16:00).

Expoziția este deschisă până pe 1 august 2021 și este realizată de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, MNAR, Asociația Presei Străine din Italia, Kaufland România și Hubart Agency – Focșani, sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene în România, Ambasadei României în Republica Italiană și Institutului Italian de Cultură din București.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook