10 august 2015

204.000 de citate

Căldură mare, monşer! Dar mergem înainte, ba chiar într-un mod interesant.

Am realizat câteva îmbunătăţiri la unele formulare de adăugare. Au mai mult o importanţă administrativă, dar ajută ca lucrurile să evolueze. De mai multe ori, facilităţi interesante au avut puse bazele cu luni înainte de astfel de îmbunătăţiri puţin vizibile.

Salutăm asumarea domnului Mihai Cucereavii, activ de mult timp pe Citatepedia, a rolului de moderator pentru limbile rusă şi ucraineană. Deja dumnealui a tradus interfaţa celor două secţiuni, a corectat câteva probleme şi a început să diversifice conţinutul. Nu că asta ar schimba ceva pe plan politic, dar este frumos în mod simbolic că două naţiuni în conflict sunt aduse astfel împreună printr-un gest cultural. De acum, oricine poate contribui la aceste secţiuni. Ne gândim în primul rând la utilizatorii din Republica Moldova, printre care se află mulţi cunoscători ai acestor limbi. Aşadar, sunteţi bineveniţi să participaţi!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook