20 iunie 2011

98.000 de citate

Vara şi-a intrat în drepturi şi, ca în fiecare an, este mai puţină activitate pe internet. Aşadar, mai agale, mergem înainte.

Nu putem însă să nu remarcăm faptul că luna mai 2011 a fost cea mai bună de până acum din punctul de vedere al audienţei. Chiar s-a depăşit un număr rotund: peste 250.000 de vizitatori unici. La concurenţă cu numărul spectatorilor de pe stadioane la meciurile de fotbal, ca să fac o comparaţie cu un zâmbet în colţul gurii. Deşi niciun site românesc de gen nu a ajuns până acolo, estimez că se poate ajunge la cel puţin dublu.

La Citatepedia.net au fost realizate mai multe îmbunătăţiri, în cea mai mare parte interne, pregătind terenul pentru dezvoltări viitoare. În urma dorinţei lui Dan Costinaş de a împinge lucrurile mai departe, secţiunea în spaniolă a căpătat facilităţi suplimentare, altele fiind în plan. Ne-ar fi de mare ajutor dacă puteţi face cunoscute secţiunile în diferite limbi pe forumuri, bloguri etc, în special către vorbitori nativi ai limbilor respective. Obiectivul este realizăm cât mai multe colaborări internaţionale, iar acestea pot apărea de unde nici nu te aştepţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook