23 decembrie 2021

Thank You Note

Salem Ilese a lansat piesă „Thank You Note”. Melodia este una specială realizată pentru perioada sărbătorilor, un cadou pentru fani, artista încercând să grăbească atmosfera de poveste prin lansarea acestei piese.



Salem Ilese, tânăra de 21 de ani, s-a pregătit pentru acest moment toată viață. Născută și crescută în Mill Valley, California, chiar lângă San Francisco, cântăreața și compozitoarea „cânta muzică de mai mult timp decât își poate aminti” și, pentru a dovedi, Salem glumește că părinții ei au „o mulțime de benzi video de șantaj” de la primele ei eforturi muzicale:

Am scris cântece de când am putut vorbi. În copilărie, cântecele mele erau despre orice, de la animale de pluș la un tip din perioada grădiniței care mi-a plăcut.

Salem își atribuie cariera muzicală legendarului scriitor Bonnie Hayes, primul ei profesor. Acreditat pentru crearea unor piese de succes pentru Cher, Bonnie Riatt, David Crosby, Bette Midler și multe altele, Bonnie Hayes a văzut imediat potențialul lui Salem, care avea 12 ani, pentru povestiri:

M-a luat sub aripa ei. Pentru mine este ca o a două mamă. Probabil că nu aș fi aici fără ea.

Hayes s-a mutat în cele din urmă la Boston pentru a conduce departamentul de compoziție al Berklee College of Music și, la scurt timp, Salem s-a mutat pentru a se înscrie în departamentul ei. După câțiva ani de studiu intens, Salem a luat decizia de a se muta înapoi pe Coasta de Vest, de această dată stabilindu-se în Los Angeles. Hit-ul „Mad at Disney” a devenit viral pe TikTok.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook