Arhiva pentru decembrie 3rd, 2021

 3 decembrie 2021

Industrie culturală 4.0: profesii creative ale viitorului

„Industrie culturală 4.0: profesii creative ale viitorului”, proiect de promovare în mediul online a profesiilor creative contemporane, este adresat în special tinerilor din România care aspiră să lucreze sau sunt tineri practicieni în industriile culturale. Proiectul presupune producerea de materiale video, care au la bază structura unui interviu video cu un profesionist, care inovează în propriile meserii sau activează în domenii noi de activitate pe piața muncii, și materiale documentare despre ecosistemul cultural actual. Proiectul este produs de platforma Formare Culturală și continuă cercetarea începută în 2017 pe subiectul profesiilor creative în România.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Cai

Răspunzând pasionaților de colecții tematice filatelice și iubitorilor de animale, Romfilatelia introduce în circulație vineri, 3 decembrie 2021, emisiunea de mărci poștale intitulată „Cai”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Instinto

Yendry face echipă cu J. Balvin pentru piesa „Instinto”. Melodia a fost produsă de Lexus & Keityn, care a mai lucrat cu Karol G, Sebastian Yatra și J. Balvin.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Iseult Gillespie: De ce ar trebui să citiți „Hamlet”?

„Cine-i acolo?” Șoptită din întuneric, această întrebare începe o istorie de conspirație, dezamăgire și ambiguitate morală. Și într-o piesă unde toți tăinuiesc ceva, răspunsul acesteia nu e atât de simplu. Scrisă de William Shakespeare, „Hamlet” descrie personajul său eponim bântuit de trecut, dar stăpânit de viitor. Iseult Gillespie se adâncește în umanitatea și tragedia lui Hamlet. Lecție de Iseult Gillespie, regie de Lucy Animation Studio.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 3 decembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii