Arhiva pentru septembrie, 2021

 30 septembrie 2021

Noi și ele – o privire asupra lumii animalelor

Muzeul Național de Artă al României deschide expoziția de pictură „Noi și ele – o privire asupra lumii animalelor” a artistului Felix Aftene, la Muzeul Colecțiilor de Artă, din 1 octombrie 2021 și până la 31 octombrie 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sejodioto

După succesul albumului „KG0516”, Karol G revine cu single-ul „Sejodioto”. Noua piesă celebrează starea de bine în care se află artista după o despărţire.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sheila Marie Orfano: Poți avea încredere în propria memorie?

Un samurai este găsit mort într-o pădurice liniștită de bambus. Unul câte unul, singurii martori cunoscuți ai crimei relatează versiunea lor cu privire la cele întâmplate. Dar pe măsură ce fiecare relatează, reiese că fiecare mărturie este plauzibilă, și, totuși, diferită. Și fiecare martor apare ca fiind implicat. Ce se întâmplă? Sheila Marie Orfano explorează fenomenul perspectivelor contradictorii, cunoscut ca efectul Rashomon. [Regizor Jeremiah Dickey, narator Bethany Cutmore-Scott].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 septembrie 2021

Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice şi romane

Expoziţia „Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice şi romane”, coordonată de Muzeul Naţional de Istorie a Românei, ce reuneşte 835 de artefacte excepţionale din colecţiile a 39 de muzee din România, este deschisă din 30 septembrie 2021 la Muzeul Naţional de Arheologie din Madrid, marcând astfel 140 de ani de relaţii diplomatice între România şi Regatul Spaniei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Hard Skool

După ce a surprins în august 2021 cu lansarea piesei „Absurd”, Guns N’ Roses revine cu melodia „Hard Skool”, fiind un semn clar că celebra trupă lucrează mai multă muzică nouă. Axl Rose nu a mai lansat un album împreună cu Slash şi Duff McKagan de la „Use Your Illusion II”, care tocmai a împlinit 30 de ani.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Briana Brownell: Cum învață inteligența artificială?

Astăzi, inteligența artificială îi ajută pe medici să diagnosticheze pacienții, piloții să zboare cu aeronave comerciale și planificatorii urbani să prezică traficul. Acestă IA este adesea autodidactă, elaborând un set simplu de instrucțiuni pentru a crea o serie unică de reguli și strategii. Deci, cum învață mai exact o mașină? Briana Brownell aprofundează în cele trei moduri de bază în care mașinile investighează, negociază și comunică. [Regizat de Champ Panupong Techawongthawon, povestit de Safia Elhillo, muzică de Ambrose Yu].

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna septembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii