Arhiva pentru iulie 22nd, 2021

 22 iulie 2021

ARTmania Evenings

La „ARTmania Evenings”, participanții mici și mari se pot implica gratuit într-o serie de activități alternative pregătite pentru a le oferi un mod interesant și interactiv de petrecere a orelor de dinaintea sau dintre concerte. Astfel, pe 23-25 iulie 2021, la Quantic Club, în afara show-urilor Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls, fanii au parte de o atmosferă de festival îmbogățită de:


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Lately I Feel Evertything

Willow a lansat albumul „Lately I Feel Evertything”. Willow a colaborat pentru noul proiect muzical cu Travis Barker, Avril Lavigne, Tierra Whack, Cherry Glazer și Ayla-Tesler Mabe. Toate melodiile au fost scrise de artistă împreună cu Tyler Cole.

Cele 2 single-uri ale albumului, „Lipstick” și „Transparentsoul” împreună cu Travis Barker, au avut mare succes. Piesa cu Barker a intrat în Billboard Hot 100, fiind prima piesă a lui Willow ce reușește această performanță.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

People Watching

Noua piesă a lui Conan Gray, „People Watching”, este pentru cei care nu au simțit niciodată cum este să fii îndrăgostit. Artistul spune că el nu a fost niciodată la o întâlnire și că mereu a privit cum cuplurile stau la terase și își șoptesc lucruri drăguțe. Conan iubește să vadă oameni, ce trăiesc în propria lor lume.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Lori Gottlieb: Cum îți poți schimba viața dacă-ți schimbi povestea

Poveștile te ajută să-ți înțelegi viața, dar când narațiunea e incompletă sau înșelătoare, ele te pot imobiliza în loc să-ți ofere claritate. Printr-un discurs ce poate fi pus în practică, Lori Gottlieb, psihoterapeută și autoare a unei rubrici de sfaturi, demonstrează cum te poți desprinde de poveștile pe care ți le-ai tot spus dacă devii propriul tău editor și-ți rescrii narațiunea din alt punct de vedere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 22 iulie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii