22 iulie 2021

People Watching

Noua piesă a lui Conan Gray, „People Watching”, este pentru cei care nu au simțit niciodată cum este să fii îndrăgostit. Artistul spune că el nu a fost niciodată la o întâlnire și că mereu a privit cum cuplurile stau la terase și își șoptesc lucruri drăguțe. Conan iubește să vadă oameni, ce trăiesc în propria lor lume.Piesa este compusă împreună cu Julia Michaels și Dan Nigro, fiind mixată de Șerban Ghenea.

Cea mai recentă melodie a lui Conan, „Astronomy”, a impresionant-o pe Taylor Swift, care a făcut o postare, pentru a atrage atenția asupra talentului lui Gray.

La vârsta de 12 ani, Conan a început să scrie primele versuri. Totodată, acesta posta intens pe internet desene, fotografii, vlog-uri, dar și gândurile lui. În anul 2018, a lansat piesa de debut, „Idle Town”. În următorii 3 ani, artistul a lansat „Sunset Season EP” și a susținut 3 turnee în America de Nord și 2 în Europa, lansând în 2020 albumul „Kid Krow”. Cele mai cunoscute piese ale lui Gray sunt „Heather” și „Maniac”, fiind certificate cu discul de platină în America.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook