28 ianuarie 2022

Jigsaw

Conan Gray a lansat single-ul „Jigsaw”.Artistul a declarat:

Noua piesă este ca un jurnal pentru mine. Am încercat mereu să îi fac pe toți ceilalți fericiți. Eram atât de obișnuit să încerc să fac pe plac tuturor încât, atunci când a venit vorba de dragoste, am început să fac la fel. M-am gândit că poate dacă mă îmbrac într-un anumit fel, acționez într-un anumit fel, îmi fac părul așa cum îți va plăcea, atunci poate mă vei iubi în sfârșit. Nu a mers, evident. Sper că „Jigsaw” este un avertisment pentru oameni. Distrugerea ta pentru a câștiga dragostea cuiva va lăsa doar un gol. Pentru că, până la urmă, acea persoană nu te va iubi pe tine, ci doar versiunea pe care ai creat-o pentru ea. În schimb, alege să devii cineva pe care îl iubești.

Conan a anunțat turneul „The Conan Gray World Tour 2022” care începe pe 1 martie 2022 în Dallas, Texas.

La vârsta de 12 ani Conan a început să scrie primele versuri, totodată acesta posta intens pe internet desene, fotografii, vlog-uri, dar și gândurile lui. În anul 2018, a lansat piesa de debut, „Idle Town”. În următorii 3 ani, artistul a lansat „Sunset Season EP” și a susținut 3 turnee în America de Nord și 2 în Europa, lansând în 2020 albumul „Kid Krow”. Cele mai cunoscute piese ale lui Gray sunt „Heather” și „Maniac”, fiind certificate cu Discul de platină în America.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook