22 februarie 2021

Overdrive

Compozitorul și cântărețul pop Conan Gray lansează mult așteptatul single, „Overdrive”. Artistul descrie mesajul noii piese ca o evadare optimistă.



Artistul declară:

Am scris „Overdrive” ca să scap de realitate. Am petrecut ultimul an, singur la mine în casă și am vrut să fac ceva care să mă facă să dansez prin casă. Ceva de cântat în duș, care să mă facă să uit de griji. De fiecare dată când dădeam drumul piesei să mai schimb ceva la producția ei sau la versuri, ajungeam să cânt, să dansez și să uit de ce eram stresat – ceea ce este exact ce doream să declanșeze în persoanele care o ascultă. Un moment de rebeliune într-o lume plină de inhibiție.

În curând, Conan urmează să dezvăluie clipul piesei „Overdrive” pe care l-a gândit, regizat, filmat și editat împreună cu colaboratorul său Dillon Matthew. De asemenea, pregătește noi piese pentru 2021.

Înainte ca artistul să primească discul de platină pentru numeroase piese și să atragă aplauze din partea tuturor, de la Sir Elton John la Taylor Swift, Conan Gray și-a transformat dormitorul într-un loc de evedare de răul din jurul său și într-un spațiu creativ.

În 2020, Conan Gray a lansat albumul „Kid Krow”. Albumul a ajuns pe prima poziție a topului Billboard Top Pop Albums, pe locul doi în topul Top Album Sales și pe locul cinci în Top 200.

Single-urile „Maniac” și „Heather” au obținut discul de platină. În timpul acesta, Conan a avut numeroase apariții live la show-uri precum Late Night cu Seth Meyers, The Late Late Show cu James Corden și The Today Show și a primit premiul pentru „Best New Artist” de la Billboard și „One’s To Watch” de la People.

Conan s-a afirmat ca fiind vocea generației sale, spunând exact ce gândește cu grijă, dar fără filtru și continuă să facă acest lucru și în 2021, pe măsură ce pregătește muzica nouă și multe alte proiecte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook