Arhiva pentru iunie 30th, 2020

 30 iunie 2020

„Povestea celor necăjiți” de Dimitrie Anghel

Dimitrie AnghelA fost odată un biet om necăjit ca vai de capul lui. Și nu era prost creștinul, dar o piază rea i se punea de-a curmeziș, așa că tot ce făcea îi ieșea pe dos. Muncea din răsputeri omul și abia ce putea să încropească după multe trude și necazuri câțiva bani, că o năpastă și da peste el, de-l lăsa și mai sărman ca mai înainte.

Dar toate astea nu-i abăteau puterile, căci sădise, se vede, Dumnezeu într-însul viață de prisos ca să poată suferi mai bine.

De la un timp și-a dat el cu gândul că poate locul unde i se nemerise să stea și să muncească e blăstămat. Și luându-și ce bruma îi mai rămăsese, se mută cu sărăcie cu tot aiurea. Dar nici acolo nu-i fu mai acătărei.

În sfârșit, toate i se înturnau împotrivă, până ce la urma urmei se hotărî să-și încrucișeze mânile pe pept și să aștepte moartea liniștit.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Departe de tine

În urmă cu doi ani, în 2018, ne-au întrebat dacă o să ne amintim, când au lansat prima lor colaborare, „Oare o să-ți amintești?”, iată că acum muzica îi aduce din nou aproape și Andreea Olaru și Robert Toma care colaborează pentru a doua oară la lansarea piesei „Departe de tine” astăzi, 29 iunie 2020, marcată și de ziua de naștere a Andreei Olaru.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Alex Rosenthal: Când se sfârșește o pandemie?

Gândiți-vă la următorul scenariu: un virus respirator foarte contagios, uneori mortal, infectează oamenii pentru prima dată. Se răspândește rapid în toată lumea și OMS declară pandemie. Numărul deceselor începe să crească și toată lumea începe să își pună aceeași întrebare: când se va sfârși pandemia? Alex Rosenthal explică principalele trei strategii pe care guvernele le pot folosi pentru a sfârși o pandemie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 30 iunie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii