Arhiva pentru iunie 24th, 2020

 24 iunie 2020

„Spiridușul din trandafir” de Hans Christian Andersen

Hans Christian AndersenÎn mijlocul unei minunate grădini se înălța o tufă de trandafiri plină de flori, iar în cea mai frumoasă floare trăia un spiriduș atât de mic încât nici cea mai ageră privire a unui om nu îl putea zări. Era la fel de drăguț și chipeș ca și un copil , și era înzestrat cu aripi care i se întindeau de la umeri până la picioare.

În spatele fiecărei petale a trandafirului, el avea câte un mic dormitor cu un pătuț ca de puf. Cât de parfumate erau camerele sale, și cât de transparenți și strălucitori erau pereții acestora, căci ei erau făcuți cu toții din petalele roze ale trandafirului!

Cât era ziua de lungă, spiridușul zburda sub razele calde ale soarelui și zbura din floare in floare, dansa printre aripile multicolore ale fluturașilor sau măsura cu pasul cât de lungă putea fi frunza unei plante. Pentru că, vedeți voi, frunza unei flori cuprindea pentru el tot atâtea drumuri și șosele cât o întreagă țară. Se putea întâmpla ca o astfel de călătorie să nu se sfârșească nici măcar până la apusul soarelui!

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Never Break

Cântecul lui John Legend

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Veronica Barassi: Ce știu companiile IT despre copiii tăi

Platformele digitale pe care voi și familia voastră le folosiți în fiecare zi — de la jocuri online, la aplicații educaționale și site-uri medicale — pot să colecteze și să vândă informații despre copiii voștri, spune antropologa Veronica Barassi. Împărtășind cercetările sale revelatoare, Barassi le cere părinților să se uite de două ori peste termenii și condițiile digitale, în loc să le accepte orbește — și să ceară ca informațiile despre copiii lor să nu fie folosite astfel încât să le afecteze viitorul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 24 iunie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii