Arhiva pentru ianuarie 22nd, 2020

 22 ianuarie 2020

Pământul este plat! Cum să ne ferim de capcanele pseudoştiinţei

„Gradul de încredere în pseudoştiinţă este direct proporţional cu gradul de neîncredere în ştiinţă.” E una dintre afirmațiile din noua carte a lui Alex Doppelgänger, publicată în colecția Știință a Editurii Humanitas, „Pământul este plat! Cum să ne ferim de capcanele pseudoştiinţei„. Participanții la dezbaterea de joi, 23 ianuarie 2020, care începe la ora 19:00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, au multe de spus despre subiectele care au produs valuri de pseudoștiință, uneori greu de contracarat, în spațiul public. La eveniment vorbesc, alături de Alex Doppelgänger, Ovidiu Covaciu, care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internetul românesc, și Cosmin Pojoranu, director de comunicare Funky Citizens. Discuția este moderată de Vasile Decu, jurnalist de știință.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sare pe rană

Andreea Olaru își plânge durerea în videoclipul celei mai recente piese, „Sare pe rană”. Piesa este compusă de către Mario Stoica, Edward Sanda, Jo și Radu Marian Claudiu, iar videoclipul a fost regizat de Kobzzon. În videoclip, Andreea poartă o ținută neagră, sexy, din dantelă, semnată Antonia Nae, în care a filmat pe parcursul unei zile, la temperaturi scăzute.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Mike Brown: În căutarea celei de-a noua planete din sistemul nostru solar

Ar putea orbitele bizare ale unor obiecte mici și îndepărtate din sistemul nostru solar să ne conducă spre o mare descoperire? Astronomul Mike Brown propune existența unei noi și gigantice planete, ascunsă departe în sistemul nostru solar, și ne arată cum urme ale prezenței sale ar putea fi chiar în fața ochilor noștri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 22 ianuarie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii