9 ianuarie 2018

Premiile Globul de Aur 2018 în negru

Cea de a 75-a ediţie a Premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie 2018, la Los Angeles, şi-a desemnat câştigătorii. Seth Meyers a fost pentru prima oară gazda ceremoniei. Oprah Winfrey a primit premiul Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, iar actorul Gary Oldman a primit primul său Glob de Aur după o carieră de 40 de ani.

Filmul „The Shape of Water” a primit cele mai multe nominalizări, în număr de şapte, iar „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a primit Globul de Aur pentru cel mai bun film la categoria dramă şi a devenit, alături de serialul „Little Big Lies”, câştigătorul serii, cu nu mai puţin de patru trofee. Printre premianţi s-au mai numărat Frances McDormand, Saoirse Ronan, James Franco, Nicole Kidman, Elisabeth Moss şi alţii.

Fiind prima mare ceremonie care a avut loc la Hollywood de la declanşarea scandalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein, majoritatea invitaţilor au purtat ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală, dar şi de a milita pentru egalitatea dintre sexe, dreptul egal la muncă şi la remuneraţie.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 februarie 2015

Realitate vs Ficţiune la Premiile Oscar 2015

Cea de-a 87-a ediţiile a Premiilor Oscar a avut pentru prima oară drept gazdă pe actorul Neil Patrick Harris. „Birdman (or The Unexpected Virtue of Ignorance)” şi „The Grand Budapest Hotel” au primit cele mai multe nominalizări, în număr de 9, dintre care 4 s-au fructificat în premii Oscar. Cel mai râvnit trofeu, acela pentru „Cel mai bun film”, a fost adjudecat de „Birdman”. În continuare lista numără „The Imitation Game” cu 8 nominalizări, „American Sniper” şi „Boyhood” au fost nominalizate la 6 categorii, câştigând un singur trofeu („Cea mai bună editare de sunet”), iar ultimul, prin Patricia Arquette, titlul pentru („Cea mai bună actriţă în rol secundar”). „Foxcatcher”, „Interstellar”, „The Theory of Everything” şi „Whiplash” au fost nominalizate la 5 categorii, ultimul ieşind învingător la 3 dintre ele.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 15 august 2014

Război în bucătărie

Comedia „Război în bucătărie” („The Hundred-Foot Journey”) aduce pe marile ecrane, din 15 august 2014, povestea lui Hassan Kadam (interpretat de Manish Dayal), un geniu culinar din India, capabil să realizeze preparate impecabile, care intră în conflict cu Madame Mallory (interpretată de Helen Mirren).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 iulie 2010

Prinţesa şi broscoiul

A apărut pe DVD şi Blu-ray excelenta animaţie Disney “Prinţesa şi broscoiul” (“The Princess and the Frog”). Cele 95 de minute ale animaţiei sunt însoţite de materiale bonus: comentariul audio al co-scenariştilor şi regizorilor John Musker şi Ron Clements şi al producătorului Peter del Vecho, scene tăiate, jocuri şi activităţi pentru copii, „Portrete cu prinţese”. Acestora li se adaugă pe Blu-ray: „Transformând viaţa în animaţie”, „Magie în Bayou: making of”, „Reîntoarcerea la desenul de mână”, „Moştenirea Disney”, „Cea mai nouă prinţesă Disney”, „Prinţesa şi animatorul”, „Evocarea personajului negativ”, „Reîntoarcerea la muzicalul animat” şi galerie de imagini.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 august 2009

Bee Movie: povestea unei albine

A apărut pe DVD „Bee Movie: povestea unei albine„, comedia hit a marelui creator şi actor de comedie Jerry Seinfeld, căruia i se alătură nume mari: Renée Zellweger, Matthew Broderick, John Goodman, Chris Rock, Kathy Bates, Oprah Winfrey şi alţii. O tânără şi ambiţioasă albină lucrătoare, Barry B. Benson, pleacă prin lume alături de şmecherii căutători de polen, dornic el însuşi de nectar şi aventură.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii