31 august 2009

Bee Movie: povestea unei albine

A apărut pe DVD „Bee Movie: povestea unei albine„, comedia hit a marelui creator şi actor de comedie Jerry Seinfeld, căruia i se alătură nume mari: Renée Zellweger, Matthew Broderick, John Goodman, Chris Rock, Kathy Bates, Oprah Winfrey şi alţii. O tânără şi ambiţioasă albină lucrătoare, Barry B. Benson, pleacă prin lume alături de şmecherii căutători de polen, dornic el însuşi de nectar şi aventură.


Din “Bee Movie” cei mici vor afla povestea albinuţului Barry (voce Jerry Seinfeld), care, foarte curios din fire, nu se mulţumeşte cu destinul de muncitor în stup şi pleacă să exploreze lumea oamenilor. Dar, împrietenindu-se cu aceştia, încalcă grav regulamentul albinelor şi declanşează un adevărat război între specii, pentru a demonstra, în cele din urmă, că şi o albină cât de mică are rolul ei în echilibrul planetei.

Animaţia, nominalizată la Globul de Aur, este disponibilă acum pe DVD împreună cu o mulţime de bonusuri pe placul celor mici: o incursiune în stup alături de Barry, poze, videoclipuri, jocuri, trailere şi multe alte surprize.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook