5 ianuarie 2017

Collateral Beauty: A doua şansă

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua șansă” („Collateral Beauty”) se mândrește cu o distribuție de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren şi are premiera în cinematografele din România din 6 ianuarie 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 februarie 2015

Realitate vs Ficţiune la Premiile Oscar 2015

Cea de-a 87-a ediţiile a Premiilor Oscar a avut pentru prima oară drept gazdă pe actorul Neil Patrick Harris. „Birdman (or The Unexpected Virtue of Ignorance)” şi „The Grand Budapest Hotel” au primit cele mai multe nominalizări, în număr de 9, dintre care 4 s-au fructificat în premii Oscar. Cel mai râvnit trofeu, acela pentru „Cel mai bun film”, a fost adjudecat de „Birdman”. În continuare lista numără „The Imitation Game” cu 8 nominalizări, „American Sniper” şi „Boyhood” au fost nominalizate la 6 categorii, câştigând un singur trofeu („Cea mai bună editare de sunet”), iar ultimul, prin Patricia Arquette, titlul pentru („Cea mai bună actriţă în rol secundar”). „Foxcatcher”, „Interstellar”, „The Theory of Everything” şi „Whiplash” au fost nominalizate la 5 categorii, ultimul ieşind învingător la 3 dintre ele.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2015

Concurenţă strânsă pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur a fost gazduită de Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California pe 11 ianuarie 2015. Tina Fey şi Amy Poehler au fost moderatoarele serii pentru cea de-a treia oară consecutiv. „The Affair”, „Birdman” (2 trofee), „Boyhood” (3 trofee), „Fargo”, „The Theory of Everything” (2 trofee) şi „Transparent” s-au aflat printre filmele şi show-urile de televiziune care au primit mai multe trofee. Premiul pentru întreaga activitate „Cecil B. DeMille” i-a fost decernat actorului George Clooney, care în discursul de mulţumire a spus lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 decembrie 2013

Prezenţa românească la Premiile Academiei Europene de Film

Cea de-a 26-a ediție a Premiilor Europene de Film are loc pe 7 decembrie 2013, de la ora 20:00, la Berlin, în prestigioasa sală de la Berliner Festspiele. Institutul Cultural Român din Berlin susține pentru prima oară artiștii români prezenti la decernarea premiilor EFA.

În acest an, actrița română Luminiţa Ghheorghiu a fost nominalizată alături de Keira Knightley, Barbara Sukowa, Veerle Baetens şi Naomi Watts la categoria Best European Actress pentru rolul mamei din “Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 aprilie 2010

Piraţii din Caraibe pe Blu-ray

În 2003, când s-ar fi spus deja că poveştile piratereşti nu mai încântă pe nimeni, Disney lansa „Pirații din Caraibe” – o aventură ce avea să seducă o lume întreagă. Costumele spectaculoase, efectele de Oscar, distribuţia impresionantă şi succesul uriaş de box office au consacrat seria în topul celor mai populare filme din toate timpurile şi şi-a făcut eroii cei mai celebri piraţi din istorie. Sub „Blestemul Perlei Negre” au străbătut mari şi ţări până la „Cufărul omului mort” şi chiar „La capătul lumii” şi se lansează acum la apă, în premieră, şi pe Blu-ray.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 30 octombrie 2008

Ducesa

Vineri, 31 octombrie 2008, de la ora 20:00, Ducesa îşi face apariţia la premiera sa de gală, de la CinemaPRO, unde va fi întâmpinată de o serie de vedete autohtone: Medeea Marinescu, Andreea Esca, Bebe Cotimanis, Monica Dascălu, Ioana Maria Moldovan, Ana Maria Gheorghe, Amalia Enache, Răzvan Fodor, Mircea Solcanu, Dragoş Stănescu, Tili Nicolae.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii