5 ianuarie 2017

Collateral Beauty: A doua şansă

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua șansă” („Collateral Beauty”) se mândrește cu o distribuție de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren şi are premiera în cinematografele din România din 6 ianuarie 2017.



Când un prosper director comercial din New York este lovit de o tragedie îngrozitoare, decide să-și rupă legăturile cu toată lumea. În timp ce prietenii săi devin din ce în ce mai îngrijorați pe măsură ce încearcă cu disperare să reînnoade legăturile cu el, acesta caută răspunsuri în univers, scriind scrisori Dragostei, Timpului și Morții. Dar abia când scrisorile sale vor stârni neașteptate răspunsuri personale va înțelege Howard cum aceste trei constante se împletesc pe parcursul unei vieți trăite din plin și cum chiar și cea mai dureroasă pierdere poate dezvălui momente de frumusețe, pline de înțeles.

David Frankel (care a mai realizat „Eu și Marley”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „Dear Diary”) regizează pelicula al cărei scenariu este scris de Allan Loeb („Wall Street: Banii sunt făcuți să circule”, „21: Șansa vieții lui”).

Echipa de creație din spatele scenei îi cuprinde pe Maryse Alberti, directoare de imagine („Creed”), Beth Mickle, scenografă („Whiskey Tango Foxtrot”), Andrew Marcus, editor de imagine („American Ultra: Agent descoperit”) și Leah Katznelson, designer de costume („Cum să fii singur și fericit”). Muzica este compusă de Theodore Shapiro („Trumbo”).

O versiune specială a noii melodii „Let’s Hurt Tonight”, cântată de OneRepublic, trupă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a discului de platină, rulează odată cu genericul final al peliculei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook