21 octombrie 2010

Greu de pensionat

Veteranul filmelor de acţiune, Bruce Willis, revine pe marile ecrane din România cu o nouă interpretare senzaţională în cel mai recent proiect al său, comedia „Greu de pensionat” („RED”), care poate fi vizionată din 22 octombrie în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Odeon Cineplex (Cluj) şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacău, Iaşi, Timişoara, Arad). În film mai apar mulţi actori foarte cunoscuţi şi apreciaţi: Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine şi alţii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 27 mai 2009

Schimbul

Producţia Universal Pictures “Schimbul” (“Changeling”) se lansează simultan pe DVD şi Blu-ray. Sub bagheta regizorală a lui Clint Eastwood, Angelina Jolie şi John Malkovich reînvie agonia unei mame care-şi caută cu obstinaţie fiul dispărut, înfruntând autorităţile putred de corupte din Los Angeles-ul anilor ’20. Filmul prezintă un caz real, într-o interpretare extraordinară.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 februarie 2009

Avionul condamnaţilor

Recent, a apărut pe DVD filmul de mare succes „Avionul condamnaţilor” („Con Air”), un thriller de acţiune realizat de aceeaşi echipă care semnează „The Rock” şi „Crimson Tide”, cu Nicolas Cage în rolul principal.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 august 2007

„Imperiul soarelui” în româneşte

Primul redactor care a citit „Crash” l-a declarat pe autorul romanului ca fiind „dincolo de sprijinul psihiatric”. Romanul – prima explorare literară, cu aer futurist la acea vreme, a potenţialului erotic al accidentelor rutiere – a apărut într-un final în 1973, fiind ulterior ecranizat în regia lui David Cronenberg. O a doua carte a lui Ballard, „Imperiul Soarelui”, datând din 1984, a fost la rându-i transpusă cinematografic, în regia lui Steven Spielberg, cu Christian Bale, John Malkovich şi Miranda Richardson în distribuţie. Ambele romane au apărut în româneşte abia anul acesta, la editura Polirom.

Articolul integral din Ziua…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii