18 februarie 2009

Avionul condamnaţilor

Recent, a apărut pe DVD filmul de mare succes „Avionul condamnaţilor” („Con Air”), un thriller de acţiune realizat de aceeaşi echipă care semnează „The Rock” şi „Crimson Tide”, cu Nicolas Cage în rolul principal.


Într-un avion care îi transportă pe unii dintre cei mai celebri criminali ai tuturor timpurilor, un prizonier recent eliberat condiţionat, Cameron Poe (interpretat de Nicolas Cage), se întoarce acasă, la soţia şi fiica lui. Poe descoperă însă că avionul este deturnat de un adevărat geniu malefic, Cyrus „The Virus” Grissom (interpretat de John Malkovich). În timp ce Cameron luptă pentru a-i împiedica pe acei deţinuţi brutali să masacreze întreg personalul de supraveghere de la bord, în drum spre Las Vegas, un agent guvernamental aflat la sol (interpretat de John Cusack) face la rândul său eforturi pentru a-i împiedica pe superiorii săi excesiv de zeloşi să arunce avionul în aer. Uluitoare cascadorii şi efecte vizuale ţin spectatorii cu sufletul la gură!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook