28 ianuarie 2009

Faţă în faţă

Celebrul film „Faţă în faţă” („Face / Off”), regizat de John Woo, cu John Travolta şi Nicolas Cage în rolurile principale, a apărut în România pe DVD.


Actorul premiat cu Oscar Nicholas Cage şi simbolul marelui ecran John Travolta se înfruntă faţă în faţă în supremul joc de-a şoarecele şi pisica, un thriller în regia lui John Woo, cel mai apreciat regizor de filme de acţiune. Pentru a răzbuna uciderea fără sens a fiului său, agentul FBI Sean Archer (interpretat de John Travolta) se supune unei operaţii chirurgicale radicale, care îi permite să facă schimb de chip şi de identitate cu un terorist aflat în comă, Castor Troy (interpretat de Nicholas Cage). La rândul său, Castor se trezeşte şi preia identitatea agentului, aruncându-l astfel pe adevăratul Sean într-un coşmar inimaginabil şi obligându-l să lupte nu numai pentru a-şi salva propria viaţă, ci şi pe cea a soţiei şi a fiicei sale. Interpretări actoriceşti de excepţie şi efecte vizuale uluitoare transformă „Face / Off” într-un thriller de acţiune exploziv!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook