17 iunie 2009

Numere fatale

Câştigătorul Premiului Oscar, Nicolas Cage este încă în formă maximă şi demonstrează din plin acest lucru în action-thrillerul „Numere fatale”, un film care din 19 iunie 2009 va avea premiera în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj şi Iaşi), Cityplex, Light Cinema.



Un captivant action-thriller, filmul „Numere fatale” aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. John Koestler (interpretat de Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit, cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens. Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ceea ce se află înăuntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb precum şi totodată lumea pe care o ştim.

John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime. În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.

John ştie ce urmează să se întâmple. Tu ce ai face dacă ai şti?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook