29 noiembrie 2012

Jaf contra cronometru

Nicolas Cage, câștigător al Premiului Oscar, şi Simon West, regizorul specializat în realizarea filmelor de acţiune, fac din nou echipă pentru o poveste explozivă – „Jaf contra cronometru” („Stolen”), un thriller ce poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu 30 noiembrie 2012.



Acţiunea filmului se desfăşoară într-un ritm frenetic de-a lungul a 12 ore, timp în care protagonistul Will Montgomery, interpretat de Nicola Cage, străbate de la un capăt la celălalt oraşul New Orleans, pentru a-şi salva fiica din mâinile unui fost complice răzbunător, interpretat de Josh Lucas. „Jaf contra cronometru” îi mai are în distribuţie pe Malin Akerman, Sami Gayle, Mark Valley şi Kevin Foster.

Despre experienţa de pe platourile de filmare de la „Jaf contra cronometru”, Nicolas Cage declară cu entuziasm: „Cred că distribuţia este remarcabilă şi, în fond, valoarea şi originalitatea unui film depind de scenariu şi de actori. în plus, lucrăm cu un regizor care e un maestru al genului, un om care nu se opreşte din filmat până nu obţine exact ceea ce şi-a dorit. este un perfecţionist, genul de regizor cu care prefer să lucrez.”

După ce este înşelat într-un jaf extrem de riscant şi cu o miză imensă, Will, un maestru al hoţilor, îşi petrece opt ani după gratii. Fostul său partener, Vincent, este convins că prada, acţiuni în valoare de 10 milioane de dolari, a fost ascunsă de Montgomery înainte de a intra la închisoare. Aşa că, decis să îşi recupereze partea, Vincent o răpeşte pe fiica lui Will şi solicită o sumă exorbitantă în schimbul fetei.

Fără niciun ban în buzunar şi cu un singur aliat, Montogomery trebuie să aibă încredere în propriile instincte şi să facă ce ştie el mai bine: să plănuiască rapid un nou jaf, în urma căruia să-şi recupereze fata.

„Jaf contra cronometru” este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane pe 30 noiembrie 2012, în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Sun Plaza, Târgu Mureș), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Oneşti), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook