28 februarie 2013

Parker

Un veritabil maestru al acţiunii, Jason Statham se dezlănţuie din nou, de această dată sub identitatea unui hoţ cu principii puternice, secondat de seducătoarea Jennifer Lopez, în thriller-ul „Parker”, care poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu 1 martie 2013.



Cunoscut la nivel internaţional pentru periculoasele aventuri din cele peste 20 de romane poliţiste semnate de Donald E. Westlake, antieroul Parker a fost creat în 1962 şi ajunge pentru prima dată în atenţia publicului cinefil, sub interpretarea ireproşabilă a lui Jason Statham.

Parker este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit pierderea şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lasându-l aproape mort în pustietate.

Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodată. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu frumoasa şi ambiţioasa Leslie (interpretată de Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

Pe lângă Jason Statham şi Jennifer Lopez, din distribuţia filmului de acţiune „Parker” mai fac parte Michael Chiklis, Wendell Pierce şi Nick Nolte.

Premiat cu Oscar, Taylor Hackford, regizorul filmului, s-a declarat încântat de prestaţia lui Jason Statham: „Am colaborat la fiecare pas şi niciodată n-a refuzat nimic, pentru că a văzut potenţialul rolului. Odată cu acest film a făcut un pas înainte în cariera sa. Sigur că e deja o stea de cinema, dar şi-a dorit să evolueze, de aceea merită tot respectul. Fanii lui Jason Statham vor vedea că e capabil de mult mai mult.”

Distribuit în România de MediaPro Distribution, filmul „Parker” poate fi vizionat, începând cu 1 martie 2013, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Cinema Glendale (București).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook