17 noiembrie 2010

3 zile de coşmar

Împreună pentru prima dată pe marile ecrane, Russell Crowe şi Elizabeth Banks pornesc într-o agonizantă cursă contra cronometru în filmul „3 zile de coşmar” („The Next Three Days”), care poate fi vizionat din 19 noiembrie 2010 în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iaşi, Cluj, Piteşti, Timişoara, Arad, Baia Mare).



Cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubeşti? În filmul „3 zile de coşmar”, John Brennan (interpretat de Russell Crowe) află răspunsul în modul cel mai brutal, atunci când familia sa este devastată de un incident îngrozitor. Lara, soţia lui John (interpretată de Elizabeth Banks), este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate nu numai să îşi crească singur fiul, dar şi să îşi salveze soţia, căutând fără încetare o cale de a anula verdictul.

Dar când judecătorii le resping şi ultimul apel, Lara intră într-o depresie cumplită şi se gândeşte din ce în ce mai des la sinucidere. Rămas fără alternative, John pune la cale un plan periculos şi necugetat, riscându-şi viaţa pentru femeia pe care o iubeşte. Cum are la dispoziţie doar trei zile înainte de a pierde tot, John porneşte într-o cursă nebunească.

La premiera din SUA a filmului, Russell Crowe a fost întrebat de către un reporter ce părere are despre decizia personajului interpretat de el. Răspunsul a fost foarte simplu: „Mi-am pus de multe ori întrebarea aceasta pe parcursul filmărilor. Dacă ar fi să pun pe o hârtie lucrurile pe care nu aş fi capabil să le fac pentru soţia mea… aş avea o pagină goală. S-ar putea să fie chiar motivul pentru care a acceptat să se căsătoarească cu mine.”

Partenera lui Russell din film, Elizabeth Banks, a fost de asemenea foarte prinsă de rolul său. „Este uşor să intri în pielea unui deţinut în momentul în care îi porţi hainele, trăieşti într-o celulă şi îţi petreci timpul vorbind cu oameni condamnaţi despre rutina lor zilnică. În timpul filmărilor, noi am respectat întocmai regulile închisorii, programul lor de vizite, iar în unul dintre rolurile gardienilor din film a jucat chiar un angajat al închisorii.”

Distribuţia filmului este completată şi de alţi actori consacraţi: Liam Neeson, Olivia Wilde, Jonathan Tucker şi Brian Dennehy. „Trei zile de coşmar” este un film plin de acţiune şi suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul răsplătit cu două Premii Oscar pentru pelicula Crash.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook