3 octombrie 2012

Aventurile lui Sammy 2 3D

După succesul înregistrat în urmă cu doi ani de filmul „Aventurile lui Sammy 3D„, care a încântat familii din toată lumea, cele mai simpatice şi mai curajoase broscuţe ţestoase se întorc pe marile ecrane din 5 octombrie 2012, oferind atât copiilor, cât şi părinţilor o experienţă 3D fascinantă. În „Aventurile lui Sammy 2 3D” („Sammy’s avonturen 2”), cele două ţestoase, Sammy şi Ray, îi vor călăuzi pe “nou-născuţii” Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Din senin însă, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe micii aventurieri, în lupta lor pentru libertate.“La fel ca şi în primul film, avem o varietate de locaţii, dar structura poveştii nu mai este cea a unei odisei. Aventurile lui Sammy 2 3D va prezenta multe alte personaje interesante şi o generaţie nouă de broaşte ţestoase”, spune Vincent Kesteloot, unul dintre regizorii animaţiei.

“Acţiunea este mult mai intensă. Este o cursă contra cronometru şi o aventură comună. Mai presus de toate, filmul este menit să distreze publicul, însă am adăugat câteva elemente care îl vor face să gândească. De exemplu, mie îmi place foarte tare dilema pe care o au peştii: să aleagă confortul unei cuşti aurite sau libertatea oceanelor sălbatice?”, explică Kesteloot.

În regia lui Vincent Kesteloot şi a lui Ben Stassen, specialistul mondial în 3D, filmul „Aventurile lui Sammy 2 3D” este disponibil din 5 octombrie 2012 doar dublat în limba română în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Iaşi, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș), Cortina (Oradea), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu Mare), fiind distribuit în România de MediaPro Distribution. Dublajul filmului a fost realizat de MediaVision.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook