8 ianuarie 2010

Aventurile lui Habarnam

Aventurile lui HabarnamLa Humanitas Multimedia a apărut recent în format audio, în versiune integrală (pe 5 CD-uri), „Aventurile lui Habarnam” de Nikolai Nosov, în lectura magică a lui Marian Râlea, după traducerea realizată de Nina Gafiţa.

Aventurile lui Habarnam” este una dintre marile cărţi ale copilăriei. Mulţi dintre noi îşi amintesc cu drag de princhindeii şi de prichinduţele care iau parte la aceste aventuri nebănuite.

Iată începutul:



Catinca Untaru, în vârstă de 13 ani, protagonista filmului „The Fall” (2006), spune: „Habar n-ai ce lume minunată te aşteaptă să o descoperi ascultând povestea simpaticului piticuţ aiurit pe care îl vei îndrăgi din prima clipă!”

Audiobook-ul „Aventurile lui Habarnam” este un cadou minunat pentru copiii de toate vârstele. Nu doar pentru că spune una dintre cele mai frumoase poveşti de pe lume, dar şi pentru că arată fermecător, ca o cărticică veselă şi colorată.

Cartea poate fi citită online pe site-ul habarnam.ro. Totuşi, lectura şi ascultarea sunt două experienţe foarte diferite, cu farmec specific fiecăreia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook