15 martie 2013

Iubitul meu e zombi

Clasicele povești de dragoste sunt pe cale să capete un nou sens, odată cu lansarea comediei romantice „Iubitul meu e zombi” („Warm Bodies”), un film ce poate fi vizionat din 15 martie 2013 în cinematografele din toată țara.



„Warm Bodies” a început ca o poveste online de șapte pagini intitulată „Sunt un zombi plin de dragoste”, care a atras foarte mulți cititori pe Internet și care l-a făcut pe autor, Isaac Marion, să detalieze povestea și să o transforme în romanul său de debut, lansat în 2010. Descris ca „o poveste de dragoste cu zombi” de Seattle Post Intelligencer, completat cu aluzii la faimoasa piesă a lui Shakespeare „Romeo si Julieta”, romanul i-a atras atenția producătorului Bruno Papandrea, care l-a transpus pe marele ecran. Iar dovada prizei la public a apărut odată cu poziționarea pe primul loc în Box Office-ul American, în weekendul de lansare.

În urma unei epidemii devastatoare, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi însetați de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă mereu și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

Tocmai într-o astfel de confruntare, Julie (interpretată de Teresa Palmer), una dintre supraviețuitoare, este salvată de la moarte de R. (interpretat de Nicholas Hoult), un zombi neobișnuit de prietenos, în ciuda aspectului înfricoșător. Pe măsură ce se apropie de tânără, R. devine din ce în ce mai uman, dând astfel naștere speranței că există o vindecare pentru toți cei afectați de epidemie.

Distribuit de Hollywood Multiplex Operations, filmul „Iubitul meu e zombi” poate fi vizionat din 15 martie în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cinema Glendale (București), Cityplex (Constanța și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Ploieşti, Târgu Mureș, Timișoara), Cortina (Oradea), Twins (Ploieşti).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook