28 martie 2013

Gazda

După ce a cucerit milioane de tineri din întreaga lume cu seria „Amurg”, scriitoarea Stephenie Meyer se implică în ecranizarea unui alt bestseller de-al ei, „Gazda” („The Host”), un thriller SF despre puterea sentimentelor şi umanitate, care din 29 martie 2013 în cinematografele din toată ţara.„Gazda” prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale.

Melanie Stryder (interpretată de Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (interpretat de Max Irons), Ian (interpretat de Jake Abel), Jamie, fratele său (interpretat de Chandler Canterbury), şi unchiul ei, Jeb (interpretat de William Hurt).

Despre noul ei proiect, Stephenie Meyer a declarat: “Gazda evidenţiază importanţa găsirii unui echilibru în viaţă. Sigur că are romantism, dar aduce în plus o poveste realistă şi mult mai matură, pe lângă elementele science-fiction.”

Conflictul interior în care se găseşte personajul principal a stârnit imediat imaginaţia regizorului Andrew Niccol. “Aproape că e mai uşor să spui ceva despre prezent plasând acţiunea în viitor. E un fel de Cal troian. Publicul se gândeşte că, fiind un film despre viitor, nu are legatură cu realitatea, apoi îi livrezi un motiv de reflectare.”

Distribuit în România de MediaPro Distribution, filmul „Gazda” poate fi vizionat, începând cu 29 martie 2013, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Capitol (Onești), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Cinema Glendale (București).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook