20 septembrie 2012

Terapie de cuplu

Din 21 septembrie 2012, Steve Carell îi așteaptă în cabinetul său pe Mery Streep și Tommy Lee Jones, pentru o terapie de cuplu cât o avalanșă emoțională plină de umor și imprevizibil. Fanii celebrilor actori au ocazia să-i urmărească în premieră în cinematografele din toată țara, în filmul „Terapie de cuplu” („Hope Springs”).



Cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay (interpretată de Meryl Streep) să încerce să-şi revigoreze relaţia şi să se reapropie de soţul său, Arnold (interpretat de Tommy Lee Jones). În momentul în care află de existenţa unui consilier marital de renume (interpretat de Steve Carell) din orăşelul Great Hope Springs, aceasta pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partener să ia avionul şi să urmeze o săptămână de terapie de cuplu.

Va fi suficient de greu pentru Kay să îl convingă pe încăpăţânatul Arnold că terapia este benefică pentru relaţia lor, însă adevărata provocare pentru amândoi vine în momentul în care trebuie să renunţe la inhibiţiile din dormitor şi să încerce să reaprindă flacăra care i-a făcut iniţial să se îndrăgostească unul de celălalt.

“Cred că oamenii se vor identifica cu personajele din film. Poate se vor recunoaşte pe sine în anumite aspecte ale casniciei lui Kay şi Arnold, pe rude sau pe prieteni. Va fi ca şi cum ar privi o bucaţică din viaţa lor,” spune Meryl Streep despre filmul „Terapie de cuplu”.

David Frankel, responsabil şi de succesul filmelor „Diavolul se îmbracă de la Prada” şi „Eu şi Marley”, este cel care semneaza regia comediei romantice „Terapie de cuplu”. „Sunt actori extraordinari care vorbesc aceeaşi limbă, dacă se poate spune aşa. S-au simţit imediat în largul lor şi au înţeles personajele în profunzime. Aş vrea să pot spune că a fost uşor, dar ştiu că ei au muncit foarte mult,” mărturiseşte Frankel despre starurile filmului, Meryl Streep, Tommy Lee Jones şi Steve Carrell.

Un film despre un mariaj care şi-a pierdut acea „scânteie aparte”, „Terapie de cuplu” poate fi vizionat din 21 septembrie în cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Târgu Mureș), Cortina (Oradea), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Glendale (București), fiind distribuit de MediaPro Distribution.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook