25 februarie 2011

Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie

Unul dintre cei mai versatili actori ai momentului, Nicolas Cage revine pe marile ecrane în „Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie”, primul film de acţiune realizat integral în 3D, care are premiera în România din 25 februarie 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Braşov şi Constanţa) şi reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iaşi, Cluj, Bacău, Timişoara, Arad, Baia Mare, Piteşti).Inspirat de filmele anilor ’70, „Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie” aduce în prim plan povestea originală a lui Milton (interpretat de Nicolas Cage), un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata. El îşi uneşte forţele cu Piper (interpretată de Amber Heard) o chelneriţă focoasă care, asemenea lui, este în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (interpretat de Billy Burke) şi în acelaşi timp să supravieţuiască atacurilor unui asasin misterios (interpretat de William Fichtner), trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad. Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziţie 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale şi a opri secta din a-şi duce la capăt planurile odioase.

Având în vedere interesul actorului Nicolas Cage pentru domeniul paranormalului, pe care l-a explorat cu succes în filme precum „Ghost Rider”, „Numere fatale” („Knowing„), „Ucenicul vrăjitor” („The Sorcerer’s Apprentice”) sau „Anotimpul vrăjitoarei” („Season of the Witch„), rolul lui Milton l-a atras din primele momente. „Am fost şocat de scenariu. Nu semăna cu nimic din ce mai citisem până atunci, eră complet diferit. Mi-a creat un puternic sentiment de angoasă şi tocmai asta mi-a trezit interesul”, afirma Nicolas Cage. Gonind pe sosele într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, Nicolas Cage s-a distrat de minune la filmări, fiind totodată şi prima sa experienţă cu camerele de filmare 3D.

Beneficiind de o echipă de producţie extrem de valoroasă, „Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie” reprezintă cea de-a doua colaborare dintre regizorul Patrick Lussier şi scenaristul Todd Farmer, după succesul înregistrat cu filmul „My Bloody Valentine 3D”. Amândoi recunosc faptul că atunci când lucrează la un nou scenariu, se pun adesea în locul spectatorilor: „L-am scris cu intenţia să fie ca un montagne russe. Este incredibil de violent, la limită, are personaje brutale, dar cel mai important aspect este că e distractiv. Aşezaţi-vă bine pe scaune, lăsaţi în jos bara de siguranţă şi porniţi într-o călătorie senzaţională”, afirmă Patrick Lussier.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook