21 februarie 2014

Pompeii 3D

Romantismul, aventura şi un dezastru natural de proporţii epice se dezlănţuie pe marile ecrane din 21 februarie 2014, în „Pompeii 3D”, filmul regizorului Paul W.S. Anderson care aduce, într-o nouă viziune, cel mai strălucitor oraş al antichităţii.



Pentru regizor, filmul „Pompeii 3D” a fost cel mai solicitant proiect al său. „Din cauza resurselor logistice uriaşe folosite, dar şi a numeroaselor elemente greoaie şi neplăcute ca fumul, praful sau artificiile, am lucrat încontinuu, într-un spaţiu închis. Am realizat un film care pare plasat la capătul pământului. Acesta a fost şi scopul nostru, deoarece aşa se simţeau locuitorii vechiului oraş. Publicul va avea ocazia să vadă o lume de mult dispărută, un fel de capsulă a timpului, în care va deveni martorul celui mai mare dezastru al istoriei antice. În plus, efectele 3D sunt o unealtă perfectă în relatarea poveştii, iar spectacolul lumii antice va fermeca iremediabil,” a declarat Paul W.S. Anderson.

În „Pompeii 3D”, eroul acţiunii, Milo (interpretat de Kit Harington), este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (interpretat de Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Pompeii 3D” are premiera pe 21 februarie 2014, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Centrul Cultural Călăraşi, Cinema Grand Mall (Satu Mare).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook