17 august 2017

Annabelle 2

După succesul din 2014, Annabelle vine din nou pe marile ecrane, iar de data aceasta prezintă publicului chiar începutul poveştii diabolicei păpuși, de la prima ei casă din camera unei fetițe, la prima sa posedare, în filmul „Annabelle 2” („Annabelle: Creation”) care are premiera pe 18 august 2017 în toate cinematografele din România.La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează. Curând însă fetele devin ţinta infamei păpuşi posedate, Annabelle şi teroarea se dezlănţuie.

David F. Sandberg a regizat filmul după scenariul lui Gary Dauberman, care a scris și „Annabelle”. În film joacă Stephanie Sigman („Spectre”), Talitha Bateman („Al 5-lea val” și viitorul film „Geostorm”), Lulu Wilson („Ouija”, „…și ne izbăvește de Cel Rău…”), Philippa Coulthard („Filosofii”), Grace Fulton („Badland”), Lou Lou Safran („Alegerea”), Samara Lee („Foxcatcher”, „Ultimul vânător de vrăjitoare”) și Tayler Buck în filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul „Dispăruți fără urmă”) și Miranda Otto („Homeland: Rețeaua terorii”, trilogia „Stăpânul inelelor”).

Producătorii executivi ai filmului „Annabelle 2” au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter și Hans Ritter.

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusă din cei care au lucrat la filmul „Nu stinge lumina”, designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre („De cealaltă parte”) și designerul de costume Leah Butler („Activitate paranormală 3&4”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook