24 decembrie 2014

Alt Love Building

De la producătorii comediei de succes „Love Building”, vine din 26 decembrie 2014 pe marile ecrane „Alt Love Building”, un film cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă în rolurile principale.



Acţiunea filmului este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, „Love Building”. Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează, se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un „Love Building”, de data acesta va fi altfel.

Filmul este regizat de Iulia Rugină, cea care semnează şi de această dată scenariul alături de Ana Agopian şi Oana Răsuceanu.

Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă interpretează alături de 23 de absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, una dintre surprizele rezervate publicului fiind apariţia celebrului actor britanic Ben Cross, care poate fi admirat în noua comedie într-un personaj de zile mari.

„Atmosfera este altfel, senzaţia este alta. Chiar dacă avem de-a face tot cu premisele din Love Building, acum filmul este unul mult mai apăsător. Alt Love Building nu se ia in serios, ca şi primul, nu schimbă stilistici şi nu schimbă modul de a face filme. Este pur şi simplu o altă latură mai întunecată a primului Love Building,” argumentează Iulia Rugină, regizorul filmului.

Dragoş Bucur îl descrie astfel: „Un film pentru cupluri care încă există, pentru cupluri care nu mai există şi pentru cupluri care încă nu există.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook