30 august 2016

Nicole Cherry în „Marele Uriaş Prietenos”

Talentele a doi dintre cei mai reputați povestitori din lume – Roald Dahl și Steven Spielberg – se îmbină pentru prima oară pentru a aduce pe marile ecrane iubita carte pentru copii „Marele Uriaș Prietenos” („The BFG”), devenită o lucrare clasică a genului. Din 2 septembrie 2016 ecranizarea poate fi vizionată în cinematografe şi în versiunea în limba română. Nicole Cherry este cea care îşi împrumută vocea personajului principal, Sophie.



Cu o carieră muzicală de invidiat, Nicole Cherry nu se află la primul proiect de dublaj pentru marile ecrane, însă cu siguranţă marchează o premieră atunci când vine vorba despre colaborarea pentru filmul reputatului Steven Spielberg.

Regizată de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos (interpretat de Mark Rylance) este extrem de amabil şi gentil. Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească.

Nicole Cherry declară despre participarea sa la „Marele Uriaş Prietenos”:

Sophie este o fetiţă foarte curajoasă şi mă bucur că am reuşit să-i dau viaţă cu atât mai mult cu cât este o experienţă foarte frumoasă pentru mine. Îmi place enorm personajul, ador povestea şi chiar mă simt onorată să fiu aleasă pentru acest rol de un regizor atât de mare, precum este Steven Spielberg.

Extrem de atent la toate detaliile referitoare la noul său proiect, „Marele Uriaş Prietenos”, Steven Spielberg s-a implicat chiar şi în alegerea actorilor care dublează filmul în limba română, el fiind cel care a considerat ca Nicole Cherry este cea mai potrivită alegere pentru rolul principal.

n_cherry

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook