2 iulie 2009

Fenomenul

Memorabilul film „Fenomenul” („Phenomenon”), care a avut premiera în 1996, a apărut în ediţie pe DVD.


Vedeta hollywoodiană John Travolta, care i-a fermecat pe cinefili în „Pulp Fiction”, joacă în „Fenomenul”, cel mai impresionant film al anului 1996, un rol foarte apreciat de critici. Travolta este George Malley, un mecanic auto calm şi relaxat, dar îndrăgostit fără speranţă de o frumoasă nou-sosită în oraş (interpretată de Kyra Sedgwick), o femeie care e hotărâtă să nu aibă nicio relaţie sentimentală. Apoi, de ziua lui George, o forţă misterioasă îi conferă puteri telekinetice deosebite şi forţa mintală a unui geniu! Acest fenomen va începe să îl înstrăineze de prietenii săi de o viaţă, dar s-ar putea, pe de altă parte, să îl apropie de femeia pe care o iubeşte.

Susţinut de o coloană sonoră de excepţie şi de talentul actoricesc al lui Robert Duval şi Forest Whitaker, “Fenomenul” este o poveste mişcătoare despre iubire, curaj şi prietenie, o adevărată sursă de inspiraţie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook