25 mai 2010

Vechi tovarăşi

Dacă n-aţi mai râs de mult cu poftă, aveţi toate motivele să acceptaţi invitaţia la distracţie pe care o lansează dădacele de ocazie John Travolta şi Robin Williams în producţia Disney „Vechi tovarăşi” („Old Dogs”) – o comedie pentru întreaga familie, disponibilă acum pe DVD şi Blu-ray la calitate cinematografică.Dan (interpretat de Robin Williams) şi Charlie (interpretat de John Travolta) sunt prieteni şi parteneri de afaceri de cursă lungă, tovarăşi de distracţie şi de suferinţă. De pildă, când Dan a trecut prin trauma unui divorţ, bunul său prieten Charlie, burlac împătimit, l-a ajutat să-şi aline amarul cu o petrecere de pomină în Las Vegas. Orgia s-a soldat cu o mahmureală cruntă, dar temporară şi cu doi gemeni… permanenţi. Care intră brusc în viaţa lui Dan când mama lor, condamnată la două săptămâni de detenţie pentru încălcarea unei proprietăţi, neavând în grija cui să-i lase, apelează la – cine altcineva? – tatăl copiilor. Profund surprins şi emoţionat de reîntâlnire, “proaspătul” tătic îşi acceptă pe loc rolul de dădacă, sperând sincer să se apropie sufleteşte de copiii săi. Profesional, însă, momentul nu e deloc prielnic pentru vacanţe, căci afaceriştii Dan şi Charlie tocmai negociază semnarea celui mai “gras” contract din viaţa lor cu o companie japoneză. Dilema e rezolvată repede: o să-l ajute şi Charlie – doar e direct implicat în zămislirea odraslelor, de vreme ce l-a “ajutat” atunci să-şi revină din divorţ. La urma urmei, cât poate fi de greu să aibă grijă de doi copii de şapte ani, timp de două săptămâni?!

Dădăceala se dovedeşte traumatizantă pentru ambele părţi încă din primele zile: copiii se pricep de minune la boacăne cu “efecte speciale”, dar nu se lasă mai prejos nici cei doi taţi de ocazie, adevăraţi maeştri în catastrofe familiale. Din distribuţie mai fac parte Seth Green, Kelly Preston, Matt Dillon şi Lori Loughlin.

Filmul se lansează în premieră pe DVD şi Blu-ray la calitate video şi audio cinematografică, împreună cu materiale în exclusivitate: scene amuzante, secvenţe tăiate, comentariul audio al regizorului Walt Becker, al producătorului Andrew Panay şi al scenariştilor David Diamond şi David Weissman, precum şi videoclipul piesei “Every Little Step”, interpretată de John Travolta şi fiica actorului, Ella Bleu Travolta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook