4 februarie 2010

Din Paris, cu dragoste

John Travolta şi Jonathan Rhys Meyers îşi unesc forţele pentru a aduce, din 5 februarie 2010, cel mai exploziv film al sezonului, „Din Paris, cu dragoste” („From Paris with Love”) în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex (Bucureşti şi Constanţa), Lotus (Oradea) şi Odeon Cineplex (Cluj).



Dacă-l iubiţi pe Luc Besson şi vă place John Travolta, filmul acesta este un must see. Vorbim despre o combinaţie reuşită, cu un dialog plăcut şi presărat cu replici memorabile, chiar şi cu un tânărul Jonathan Rhys Meyers care face câteva scene bune. N-aş putea să spun că m-am făcut chiar fan, pentru că am simţit câteva „scârţâituri” (să le spun) în anumite momente ale peliculei, iar personajul lui Travolta nu m-a convins de la început (mi s-a părut o combinaţie de Bruce Willis, cu ceva Jean Reno dar mai hazos), însă încet-încet mi-am dat seama că e felul acela de erou care grows on you… Prin urmare, mergeţi să vedeţi „From Paris, with Love”, mai ales dacă sunteţi iubitori ai genului: cu agenţi sub acoperire care folosesc metode neortodoxe, cu reţele de traficanţi de droguri şi terorişti, cu urmăriri şi răsturnări de situaţie. Sunt câteva secvenţe în care ingeniozitatea găselniţelor tehnice convinge, iar per total, filmul merită o oră şi jumătate din timpul spectatorului.

În timpul filmărilor dintr-un cartier parizian rău famat, echipa de actori şi realizatori ai filmului Din Paris, cu dragoste, în frunte cu John Travolta, au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în momentul în care au constatat că revoltele tinerilor din zonă au dus la incendierea a nu mai puţin de 10 maşini de producţie.

„Toate cele 10 vehicule care urmau să fie folosite în film au fost incendiate, unii membrii ai echipei primind ameninţări directe. Sub nicio formă domnul Travolta sau orice alt membru al echipei nu va putea lucra într-o zonă atât de periculoasă!”, declara la vremea respectivă purtătorul de cuvânt al echipei de producţie a filmului „Din Paris, cu dragoste„. Drept urmare, filmările din acea locaţie au fost anulate, echipa apelând la un cartier mai sigur pentru continuarea peliculei.

Conform realizatorilor, unul dintre scopurile filmului „Din Paris, cu dragoste” a fost acela de a sublinia problemele sociale grave existente în suburbiile capitalei franceze.

John Travolta pare să fi dat uitării incidentul neplăcut de la filmări, declarând cu entuziasm despre prima sa vizită de lucru la Paris: „De câţiva ani voiam să filmez în Franţa. În treizeci de ani de carieră, „Din Paris, cu dragoste” este primul film pentru care am avut ocazia şi voilà, iată-mă! Sunt fericit. Îmi place atmosfera de pe platou. Sunt o persoană foarte afectuoasă şi îmi place ca aici toată lumea se îmbrăţişează şi se pupă. Dar, şi mai important, îmi place faptul că toată lumea se concentrează asupra filmărilor. Apreciez faptul că există aici o etică a muncii foarte puternică şi că lumea ţine la ceea ce face. Mi-a plăcut la nebunie!”

Impresii despre film de Iulia Muşat
Subtitrare trailer de Ioana Ioniţă (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook