28 martie 2022

Dosarul 631

Filmul „Dosarul 631”, realizat de Marius Th. Barna, după scenariul lui Bogdan Ficeac are premiera pe data de 12 mai 2022, la sala Ultra, de la Cineplexx Băneasa, Șoseaua București-Ploiești 42D, București. Filmul are o distrubutie notabilă, și anume, Iosif Paștina, Marius Vizante, Diana Sar, Mircea Rusu, Dorel Vișan, Doru Ana, Maria Obretin, Diana Cavaliotti, Ovidiu Nicolescu, Radu Botar, Andras Demeter, Tache Florescu și Gheorghe Visu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 ianuarie 2020

Nostalgia dictaturii

Filmul documentar „Nostalgia dictaturii” realizat de Marius Th Barna, după scenariul lui Bogdan Ficeac, are premiera pe data de 26 ianuarie 2020, la Cinema Eforie (strada Eforie nr. 2, București), începând cu ora 19:00. Filmul prezintă nostalgia după fostul regim, care la câteva decenii de la prăbușirea sistemului comunist, a ajuns la proporții de neimaginat în aproape toate țările foste comuniste europene.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 ianuarie 2018

Călugăriţele vrăjitoare

Paradox Film revine cu o nouă producţie în cinematografele din ţară. Filmul documentar „Călugăriţele vrăjitoare” poate fi urmărit în București și în mai multe oraşe din ţară. Filmul este realizat de Marius Th. Barna, după un scenariu de Doina Ruşti. Un film ce aduce în faţa publicul imaginea epocii fanariote, o perioadă fascinantă a istoriei Ţărilor Române. Filmul documentar cuprinde interviuri extraordinare, realizate cu respondenţi din mai multe arii ştiinţifice, precum: sociologie, antropologie, psihologie. Un film realizat cu: Antoaneta Olteanu, Bogdan Popa, Vintilă Mihăilescu, Aurora Liiceanu, Eugen Negrici, Soralta Solcan. Imaginea este realizată de Sorin Gociu, iar coloana sonoră de Petru Mărgineanu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 15 noiembrie 2017

Lovesc, deci exist – la Cinema Eforie

Filmul documentar „Lovesc, deci exist” are premiera joi, 16 noiembrie 2017, la Cinema Eforie din capitală. Filmul, realizat de Marius Th Barna după scenariul lui Bogdan Ficeac, prezintă și decriptează situațiile sociale, mentalităţile, motivaţiile care determină o creştere a agresivităţii și a manifestărilor violente în contemporanietatea autohtonă. O multitudine de subiecţi vorbesc natural fie cu faţa, fie cu spatele, descoperind diferite situaţii, fiind film reflexiv, dramatic, dar uman: Mihaela Miroiu, Cristian Pârvulescu, Vintilă Mihăilescu, Oana Baluta, Dan Antonescu, Alfred Bulai, Costel Gâlcă, Dinu Guţu, Vasile Ernu, Smărăndoaica din Ferentari, Bulibaşa Tei, diferiţi deţinuţi, și mulți alţii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 noiembrie 2017

Lovesc, deci exist

Filmul „Lovesc, deci exist” realizat de Marius Th Barna, după scenariul lui Bogdan Ficeac, are premiera pe 16 noiembrie 2017, la Cinema Eforie din București și prezintă realitatea cruntă, sufocantă, care ne înconjoară zi de zi. Acesta decriptează situațiile sociale, mentalităţile, motivaţiile care determină o creştere a agresivităţii și a manifestărilor violente. Filmul vorbeşte în mare despre violenţa care ne înconjoară şi surprinde interviuri cu diverşi respondenţi, cu profile psihologice diferite, care împărtăşesc micului ecran cazurile de violenţă la care au fost supuşi.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii