13 aprilie 2021

Otra Noche Sin Ti

J Balvin lansează o nouă melodie, „Otra Noche Sin Ti”, o colaborare cu superstarul Khalid. Piesa „Otra Noche Sin Ti” vine însoțită de un videoclip regizat de Colin Tilley, un apel hipnotic către o fostă iubire.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 martie 2021

Justice

Justin Bieber a lansat albumul „Justice”, al șaselea material din carieră, ce include hituri precum „Holy” (feat. Chance The Rapper), „Lonely” (feat. Benny Blanco), „Anyone” sș „Hold On”, piese care împreună au peste 2 miliarde de ascultări și care se regăsesc în topurile radio din lumea întreagă.

Totodată, pe material mai regăsim piesa „Peaches”, feat. Giveon și Daniel Caesar, dar și colaborări surpriză cu The Kid Laroi, Dominic Fike, Khalid, Beam și Burna Boy. Odată cu lansarea albumului, Justin Bieber a lansat și videoclipul piesei „Peaches” regizat de Colin Tilley.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 ianuarie 2021

„Lovely” atinge 1 miliard de vizualizări

Videoclipul piesei „Lovely”, lansat de către Billie Eilish și Khalid în 2018, a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. „Lovely” rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute piese ale artistei și este al doilea videoclip lansat de Billie care atinge acest prag, după „Bad Guy”.

Pentru 2021, Billie Eilish pregătește și un photo book, o carte plină de poze selectate de ea. Billie Eilish lansează cartea în varianta fizică, dar și ca e-book acompaniată de un audiobook, pe data de 11 mai 2021. Cartea poate fi precomandată online.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 ianuarie 2020

Billie Eilish a luat cu asalt Gala Premiilor Grammy 2020

Gala Premiilor Grammy este, fără îndoială, evenimentul muzical cel mai așteptat al anului, prilejul ideal de a omagia și răsplăti eforturile celor mai prezenți și dedicați artiști ai momentului.

Ediția 2020 a premiilor Grammy a reprezentat o lungă și savuroasă serie de surprize, cea mai mare dintre ele fiind sinonimă cu performanța extraordinară a superstarului Billie Eilish, care a întrecut din nou recorduri și a câștigat 5 premii la categoriile Record Of The Year („bad guy”), Album Of The Year („When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”), Song Of The Year („bad guy”), Best New Artist, Best Pop Vocal Album („When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”). Finneas, fratele artistei, a fost nominalizat și a câștigat premii la categoriile Producer Of The Year, Non-Classical și Best Engineered Album, Non-Classical.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 septembrie 2019

Celebrarea tuturor fațetelor lumii muzicale la MTV Video Music Awards 2019

Premiile MTV Video Music Awards din 2019 au avut loc pe 26 august 2019, la Prudential Center din Newark, fiind prima ceremonie VMA care a avut loc în New Jersey. Sebastian Maniscalco a găzduit cea de-a 36-a ceremonie anuală. Ariana Grande, Taylor Swift și Billie Eilish au fost cele mai premiate, cu câte trei trofee. Missy Elliott a devenit prima cântăreață rap care a câștigat Premiul Michael Jackson Video Vanguard.

Pentru prima oară în istoria MTV s-a instituit și acordat premiul MTV Fashion Trailblazer Award creatorului de modă american Marc Jacobs. MTV a declarat că Jacobs și muzica sunt indisolubil legate, de la implicarea lui Cher și Missy Elliott în campaniile sale publicitare, la costumațiile asigurate unor modele ale modei din lumea muzicii, cum ar fi Lady Gaga, Cardi B și Nicki Minaj. Cu o moștenire care se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, Marc Jacobs este o figură preeminentă în materie de modă și muzică, întruchipând perfect spiritul premiului Fashion Trailblazer.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 mai 2018

Ed Sheeran şi Kendrick Lamar în centrul atenţiei la Billboard Music Awards 2018

Ediția din 2018 a Billboard Music Awards a avut loc pe 20 mai 2018 la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, gazda premiilor fiind Kelly Clarkson.

Ed Sheeran și Kendrick Lamar au câștigat câte 6 trofee, iar alături de Bruno Mars au primit cele mai multe nominalizări, respectiv 15. Spectacolul a fost susţinut de nume mari, precum John Legend, Christina Aguilera, Demi Lovato, Ed Sheeran şi Ariana Grande.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii