17 martie 2022

Gala de premiere IPIFF la Odeon

Cea de-a XVI-a ediție IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, al cărei director este regizorul Toma Enache, are loc în luna mai, în format fizic, proiecțiile fiind programate pentru 5-7 mai 2022 la Cinema Muzeul Țăranului, iar gala de premiere, cu invitați speciali, pentru 8 mai 2022, la Teatrul Odeon.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 martie 2022

Magnificul

Teatrul Nottara anunță premiera spectacolului „Magnificul” de Mihai Ispirescu, chiar de ziua autorului. Regia este semnată de Lucian Sabados, scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar muzica este compusă de Alexandru Suciu. În distribuție îi regăsim pe Mihai Marinescu, Isabela Neamțu, Alexandru Mike Gheorghiu, Alexandru Jitea, Sorin Cociș, Cristian Nicolaie, Răzvan Bănică, Filip Ristovski și Laura Anghel. Reprezentația are loc pe 20 martie 2022, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 septembrie 2018

Festivalul Naţional de Teatru 2018

Festivalul Național de Teatru (FNT), ediția a 28-a, care se desfășoară în București în perioada 19-29 octombrie 2018, aduce în fața bucureștenilor 36 de spectacole din selecția oficială a FNT. Păstrând tradiţia iniţiată în anul 2006 de directorul artistic și criticul Marina Constantinescu de a invita mari spectacole ale lumii la Bucureşti în cadrul FNT, şi în acest an, trei spectacole de teatru și alte trei producții din sfera dansului, semnate de nume mari ale scenei europene oferă publicului român ocazia de a lua contact cu unele dintre cele mai noi tendințe ale artei contemporane.



Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 decembrie 2017

Stele ale scenei şi ecranului

Romfilatelia, în semn de prețuire și respect pentru unii dintre cei mai îndrăgiți actori români, pentru carierele lor remarcabile și pentru contribuția la crearea Bucureștiului artistic, prezintă noua emisiune de mărci poștale „Stele ale scenei și ecranului”, miercuri, 20 decembrie 2017, la Palatul Suțu, Muzeul Municipiului București. Noua emisiune este disponibilă în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 iulie 2017

Întâlniri în pagini tipărite: Tudor Banuş – Honore Daumier

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) invită publicul joi, 6 iulie 2017, ora 18:30, la vernisajul expoziției de grafică „Întâlniri în pagini tipărite: Tudor Banuş – Honoré Daumier”, care are loc în sălile Kretzulescu ale MNAR (Calea Victoriei nr. 49-53). Curatorii expoziţiei sunt Carmen Cernat, specialist artă grafică și Oana Ionel, artist. La eveniment este prezent artistul Tudor Banuș, iar în deschidere iau cuvântul Petru Lucaci, Preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din România, Horațiu Mălăele, cunoscutul actor și caricaturist și Ovidiu Șimonca, redactor-șef adjunct la revista Observatorul Cultural.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 8 aprilie 2016

Recital Horaţiu Mălăele la Berlin

Cunoscutul actor, regizor, caricaturist și autor Horațiu Mălăele oferă un spectacol de factură specială, un one man show compus dintr-o serie de monologuri dramatice şi schetch-uri umoristice, în spațiile de reprezentare ale Ambasadei României la Berlin, în data de 8 aprilie 2016.

Astfel, publicul are ocazia să descopere pe unul dintre cei mai importanți și originali exponenți ai teatrului românesc actual, cu o bogată activitate în film, de ambele părți ale camerei de filmare, și în arta grafică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii