8 aprilie 2016

Recital Horaţiu Mălăele la Berlin

Cunoscutul actor, regizor, caricaturist și autor Horațiu Mălăele oferă un spectacol de factură specială, un one man show compus dintr-o serie de monologuri dramatice şi schetch-uri umoristice, în spațiile de reprezentare ale Ambasadei României la Berlin, în data de 8 aprilie 2016.

Astfel, publicul are ocazia să descopere pe unul dintre cei mai importanți și originali exponenți ai teatrului românesc actual, cu o bogată activitate în film, de ambele părți ale camerei de filmare, și în arta grafică.

Evenimentul, organizat de Ambasada României la Berlin, în colaborare cu ICR Berlin, este urmat de proiecția filmului „Nunta mută”, regizat de Horațiu Mălăele.

În film este relatată povestea nunții a doi tineri dintr-un sat românesc, acțiunea fiind plasată în luna martie 1953. Nunta este întreruptă de un activist comunist de la oraș și de un ofițer sovietic, care aduc vestea morții, în noaptea precedentă, a conducătorului URSS, Iosif Stalin, fiind decretat doliu național. Astfel, nuntașii sunt siliți să transforme sărbătoarea într-o nuntă mută.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook