8 noiembrie 2011

Lautrec la bordel

La implinirea celor 4 ani de activitate, Teatrul Metropolis invită publicul la o premieră inedită, care are loc joi, 10 noiembrie 2011, de la ora 19:00: spectacolul de cabaret „Lautrec la bordel” de Mario Moretti, care aduce în prim plan viaţa boemă a Parisului de acum două secole.Personaje decadente, dar pline de fior artistic, o lume a stabilimentelor rău famate şi a cabaretelor Miltiron şi Moulin Rouge, distracţii de bulevard şi a petreceri dansante, absinth şi peregrinări nocturne – iată caracterele reflectate în opera lui Toulouse Lautrec, pe canavaua scenografică a lui Dragoş Buhagiar, în tuşa satirico-expresivă a lui Horaţiu Mălăele, care semnează regia spectacolului.

Distribuţia este alcătuită din Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu, Vlad Ivanov, Iulia Vântur, Ozana Barabancea, Ana Covalciuc, Gilda Stan, Cristina Ilin, Simona Pop, Ruxandra Maniu, Raluca Dinculescu, Raluca Vermeşan, Oana Dragnea, Orlando Petriceanu,Valentin Florea, Augustin Pop.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook