5 decembrie 2013

Lecţia de violoncel

După 9 ani de la ultima premieră, Radu Beligan – Director Onorific al Teatrului Metropolis – revine pe scenă având rolul principal în spectacolul cu piesa „Lecţia de violoncel”, de Mona Radu. Pe 14 decembrie 2013, maestrul Radu Beligan a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere pe scena celui mai tânăr teatru, Teatrul Metropolis, alături de toţi cei apropiaţi lui.



Radu Beligan a acceptat provocarea Teatrului Metropolis de a-şi aniversa 95 de ani de viaţa şi 75 de ani de carieră, fiind protagonistul unui nou spectacol, alături de fiica sa Lamia Beligan, dar şi de mai tinerii săi colegi, binecunoscuţii actori Marius Manole şi Tania Popa/Rodica Ionescu, într-o comedie savuroasă.

Publicul are ocazia de a-i ura “La mulţi ani” şi de a-l revedea pe scenă pe maestrul Radu Beligan în ziua de sâmbătă, 14 decembrie 2013, de la ora 19:00, în spectacolul „Lecţia de violoncel”.

Primele reprezentaţii au loc luni, 9, şi marţi, 10 decembrie, iar premiera oficială are loc luni, 16 decembrie, de la ora 19:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook