27 august 2021

Aerosmith și Universal Music Group anunță un parteneriat istoric

Înaintea celei de-a cincizecea aniversări a celei mai bine vândute formații americane de hard-rock din toate timpurile, UMG a fost desemnată drept casa de discuri a întregii discografii existente, a viitoarelor lansări, produselor de merchandise și conținutului audio-vizual care aparțin Aerosmith.

Aerosmith, cea mai bine vândută trupă americană de hard-rock din toate timpurile, și Universal Music Group (UMG), liderul mondial din industria muzicală, au anunțat un parteneriat extins, ce include întreaga discografie a legendarului grup, precum și produsele de merchandise și proiectele audio-vizuale ale acestuia, care marchează începutul unei noi ere în cariera strălucită a trupei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 noiembrie 2012

What Could Have Been Love

Videoclipul formaţiei Aerosmith

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 iunie 2010

Aerosmith şi-a încântat fanii la Bucureşti

Concertul trupei Aerosmith a strâns pe 18 iunie 2010 la Zone Arena, în Bucureşti, peste 30.000 de fani ai rockului. Două ore de muzică, un spectacol curat, în tradiţia veche a hard rockului, fără artificii şi efecte speciale, dar cu hituri unul după altul. O recapitulare magistrală a 40 de ani de istorie rock, la superlativ. În deschidere, Reamonn a încălzit inimile fanilor timp de 40 de minute, încheindu-şi recitalul cu „Supergirl”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 7 iunie 2010

Concertul Aerosmith are loc la Zone Arena

Anunţat iniţial la Romexpo, concertul pe care trupa Aerosmith îl va susţine pe data de 18 iunie 2010 la Bucureşti va avea loc în cadrul noului complex Zone Arena (Bd. Barbu Văcărescu 164, Floreasca). Zone Arena oferă avantaje funcţionale, iar mutarea va permite de asemenea suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan în configuraţia oferită de locaţia iniţială, Romexpo.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 mai 2010

Aerosmith a început turneul „Cocked, Locked, Ready to Rock”

Pe 17 mai 2010, rockerii de la Aerosmith au dat startul turneului lor internaţional „Cocked, Locked, Ready to Rock” la Caracas, în Venezuela. Peste o luna de zile, pe 18 iunie, ei vor cânta pentru prima oara în România, în Bucuresti, la Romexpo. În capitala Venezuelei, zeci de mii de oameni au cântat alaturi de Steven Tyler refrenele celor mai îndragite balade rock cu care Aerosmith au ţinut prima poziţie a topurilor ani la rând.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 martie 2010

Aerosmith în România

Aerosmith, una dintre cele mai importante formaţii americane de rock, porneşte din nou la drum şi va lua Europa cu asalt. Turneul lor, intitulat „Cocked, Locked, Ready to Rock”, va debuta în această vară şi va fi printre cele mai importante evenimente muzicale ale anului 2010.

România face parte şi ea, pentru prima oară, din lista ţărilor în care celebrii rockeri vor susţine concerte. Evenimentul va avea loc pe data de 18 iunie 2010, la Romexpo Bucureşti, în formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară, backing vocal), Brad Withford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (percuţie). „Events este printre puţinii promoteri est-europeni care reuşeşte performanţa să pună Bucureştiul pe harta turneului Aerosmith. Singurele capitale apropiate care vor avea privilegiul de a-i vedea live pe cei mai iubiţi rockeri ai Americii sunt în acest moment Atena şi Praga. Estimăm că apetitul fanilor pentru bilete va depăşi capacitatea locului”, a declarat Sorina Burlacu, director general Events, organizatorul concertului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii